Van egy
hasznos tipped?

Az angol cégalapítás, mint alternatíva

Az adózás Angliában sokkal kedvezőbb a vállalkozások számára, mint idehaza. Nem csoda hát, ha az angol cégalapítás gondolata egyre több vállalkozót érdekel.

Keret Az angol cégalapítás, mint alternatíva

Léteznek kifejezetten erre szakosodott cégek, amelyek segítenek az angol cégalapításban, illetve az Egyesült Királyság adórendszerének megfelelő könyvelés és egyéb feladatok ellátásban. Lehetőség van Angliában alapítani a céget vagy a már meglévő magyarországi cég számára angol telephelyet létesíteni, amely így az ottani adózási rend alá fog esni.

Aki nemcsak vállalkozását szeretné kiszervezni vagy külföldre is kiterjeszteni, hanem maga is kiköltözne családjával, annak érdemes tájékozódnia a szükséges papírokról, illetve az Angliában igényelhető juttatásokról (pl. kisgyermekesek számára). Általánosságban ezekről is elmondható, hogy jóval kedvezőbbek, mint Magyarországon.

Persze azért nem árt vigyázni: aki azt gondolná, hogy ott kolbászból van a kerítés, az nagyot koppanhat. A szabályszegés, az előírásoknak nem megfelelő adóbevallás vagy épp valamilyen kötelező befizetés elmaradása esetén a büntetések összege is magasabb.

Weboldal címe: www.angolvallalkozas.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS TIPPEK

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

A különböző vállalatirányítási rendszerek mára már szinte elengedhetetlenné váltak egy cég nagy hatásfokú működéséhez. Lássuk, mik is a Microsoft Business Central és más ERP-rendszerek előnyei!

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Szeretne haladni a korral, akciós pénztárgépet venne? A Cassa Hungarica Kft. nagy választékban kínál megfizethető online pénztárgépeket vásárlóinak. Érdemes lecserélnie elavult pénztárgépét.

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Hűtőberendezések szerelésével, karbantartásával foglalkozik? Akkor bizonyosan hatékony segítségére lesz egy praktikus, digitális hűtőközeg lefejtő is.

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.