Van egy
hasznos tipped?

Az angol cégalapítás, mint alternatíva

Az adózás Angliában sokkal kedvezőbb a vállalkozások számára, mint idehaza. Nem csoda hát, ha az angol cégalapítás gondolata egyre több vállalkozót érdekel.

Keret Az angol cégalapítás, mint alternatíva

Léteznek kifejezetten erre szakosodott cégek, amelyek segítenek az angol cégalapításban, illetve az Egyesült Királyság adórendszerének megfelelő könyvelés és egyéb feladatok ellátásban. Lehetőség van Angliában alapítani a céget vagy a már meglévő magyarországi cég számára angol telephelyet létesíteni, amely így az ottani adózási rend alá fog esni.

Aki nemcsak vállalkozását szeretné kiszervezni vagy külföldre is kiterjeszteni, hanem maga is kiköltözne családjával, annak érdemes tájékozódnia a szükséges papírokról, illetve az Angliában igényelhető juttatásokról (pl. kisgyermekesek számára). Általánosságban ezekről is elmondható, hogy jóval kedvezőbbek, mint Magyarországon.

Persze azért nem árt vigyázni: aki azt gondolná, hogy ott kolbászból van a kerítés, az nagyot koppanhat. A szabályszegés, az előírásoknak nem megfelelő adóbevallás vagy épp valamilyen kötelező befizetés elmaradása esetén a büntetések összege is magasabb.

Weboldal címe: www.angolvallalkozas.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS TIPPEK

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Hűtőberendezések szerelésével, karbantartásával foglalkozik? Akkor bizonyosan hatékony segítségére lesz egy praktikus, digitális hűtőközeg lefejtő is.

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.

A nagy számlázó program teszt

A nagy számlázó program teszt

A tökéletes számlázó szoftver kiválasztása legalább olyan fontos egy vállalkozás életében, mint a megfelelő üzlethelyiség és munkatársak megtalálása. Nem mindegy, hogy egyszerű programot keresel, gyorsat vagy simán csak olcsót. A termékek összehasonlításával könnyebben eligazodhatsz a kínálatban!