Van egy
hasznos tipped?

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

A különböző vállalatirányítási rendszerek mára már szinte elengedhetetlenné váltak egy cég nagy hatásfokú működéséhez. Lássuk, mik is a Microsoft Business Central és más ERP-rendszerek előnyei!

Keret Business Central a hatékony vállalatvezetésért

Az ERP-rendszerekről röviden

Az ERP-, azaz az Enterprise Resource Planning rendszerek olyan szoftveres megoldások, amelyek segítségével gördülékennyé válik a számlázás, egyszerűvé tehető a vállalati belső és külső kommunikáció, valamint mindenki számára könnyen elérhetővé tehetők a különböző nyilvántartások. Legyen szó pénzügyekről, logisztikai megoldásokról, a termelés részleteiről vagy akár a marketingstratégiáról, a vállalatirányítási rendszerek kikerülhetetlenné váltak, ezért fontos, hogy minden cég a legjobb ilyen szoftvercsomagot válassza.

Business Central Navision vállalatirányítási rendszer

A Navision Business Central a legmodernebb, felhőn keresztül is könnyen használható ERP-rendszer, amelyet kifejezettek kkv-k számára fejlesztettek ki. A Microsoft Business Central bevezetése egyszerű, hiszen olyan szoftvercsomagról van szó, amelyhez az egész vállalat felhőből is hozzáférhet, így a projektmenedzseri feladatoktól kezdve a könyvelés optimalizálásán át egészen a raktározásig átláthatóak lesznek a céges ügyek.

A Microsoft Business Central rendkívüli előnyei

A régebbi ERP-rendszerekkel szemben a Business Central előnye, hogy IT-függőség nélkül használható, azaz nem igényel olyan karbantartási munkákat, amelyekhez külön az ERP-rendszert kezelő számítástechnikai csapatot kelljen fenntartani. A Business Central könnyen méretezhető, illetve átlátható modulokból épül fel, ezért a felhasználó könnyen optimalizálhatja költségeit attól függően, hogy mely modulokra van szüksége. A Business Central ERP-rendszere bárhonnan, bármilyen hordozható eszközről használható, így Ön mindig naprakész lehet a vállalati ügyeit illetően.

Az ERP-rendszerek bevezetésekor érdemes olyan tanácsadók segítségét kérni, akik pontosan képesek felmérni, hogy az ügyfél igényeihez mely rendszerek, illetve mely modulok a leginkább alkalmasak. Ismerje meg a Business Central működését!

Weboldal címe: https://www.businesscentral365.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS TIPPEK

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Szeretne haladni a korral, akciós pénztárgépet venne? A Cassa Hungarica Kft. nagy választékban kínál megfizethető online pénztárgépeket vásárlóinak. Érdemes lecserélnie elavult pénztárgépét.

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Hűtőberendezések szerelésével, karbantartásával foglalkozik? Akkor bizonyosan hatékony segítségére lesz egy praktikus, digitális hűtőközeg lefejtő is.

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.