Van egy
hasznos tipped?

Egy tuti tipp, ha megbízható könyvelőirodát keres Budapesten

Egy váratlan helyzet miatt új könyvelőt kellett keresnem. Szerencsém volt: találtam egy irodát, ahol nem csak a könyvelés árak jók, a webes felületük is sokat tud.

Keret Egy tuti tipp, ha megbízható könyvelőirodát keres Budapesten

Egy kis cégem van, két munkatársammal reluxával, árnyékolóval foglalkozunk Budapesten és a környékén. A nyáron, amikor egyébként is a legjobban pörög az üzlet, a könyvelőnk váratlanul bejelentette, hogy két hét múlva külföldre utazik. Sajnos nem nyaralni ment, így hirtelen új könyvelő után kellett néznem.

A könyvelés bizalmi kérdés is, ezért nem akartam az első könyvelőt, vagy irodát megbízni, ami vagy aki „szembejön". Persze az is fontos volt, hogy lehetőleg ne kelljen többet költenem erre, mint eddig. Körbenéztem a neten, és persze az ismerősöktől is érdeklődtem, van-e valami tuti tippjük. Az egyik régi barátom, akivel még az egyetemről ismerjük egymást, ajánlott egy budapesti könyvelőirodát, végül is ez lett a befutó. Az egyik legerősebb érvet a könyvelés árak jelentették, amelyek ennél az irodánál nagyon kedvezőek. Biztos, hogy van, aki náluk olcsóbban dolgozik, de ha megnézzük azt is, mi mindent kínálnak egy átlagos budapesti könyvelőhöz vagy könyvelőirodához képest, egyértelműen ők a nyerők.

A barátomnak, aki ajánlotta őket, olyan cége van, hogy a hadseregnek is szállít. Ezért elvárás, hogy a bizonylatok és más iratok ne kerüljenek ki a telephelyről. Erre is van megoldás, mert ez a könyvelőiroda ilyenkor „házhoz" megy, vagyis a cég telephelyén könyvelnek le mindent.

Ugyanakkor arra is van lehetőség, hogy az egész könyvelést az interneten keresztül intézhessük el. A könyvelőirodának direkt erre kifejlesztett webes felülete van. Ezen keresztül küldöm én is nekik az összes szükséges adatot és iratot, ami alapján igazán profi és megbízható munkát végeznek. Ez a felület áttekinthető és könnyen kezelhető, így magam is előzetes egyeztetés nélkül, bármikor hozzáférhetek a könyveléshez, és bármilyen adatot lehívhatok. Persze, ha kérném, visszaállhatnánk a szokásos, „offline" ügyvitelre, de bevallom, nem érzem szükségét.

Ha tehát egy megbízható, hozzáértő könyvelőirodát keresel, amelyik úttörő az interneten keresztül folyó ügyvitelben, de a hagyományos, „offline" könyvelésben is otthon van, és az árai is barátságosak, én jó szívvel ajánlom őket.

Weboldal címe: konyvelescenter.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS TIPPEK

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

A különböző vállalatirányítási rendszerek mára már szinte elengedhetetlenné váltak egy cég nagy hatásfokú működéséhez. Lássuk, mik is a Microsoft Business Central és más ERP-rendszerek előnyei!

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Szeretne haladni a korral, akciós pénztárgépet venne? A Cassa Hungarica Kft. nagy választékban kínál megfizethető online pénztárgépeket vásárlóinak. Érdemes lecserélnie elavult pénztárgépét.

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Hűtőberendezések szerelésével, karbantartásával foglalkozik? Akkor bizonyosan hatékony segítségére lesz egy praktikus, digitális hűtőközeg lefejtő is.

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.