Van egy
hasznos tipped?

A nagy számlázó program teszt

A tökéletes számlázó szoftver kiválasztása legalább olyan fontos egy vállalkozás életében, mint a megfelelő üzlethelyiség és munkatársak megtalálása. Nem mindegy, hogy egyszerű programot keresel, gyorsat vagy simán csak olcsót. A termékek összehasonlításával könnyebben eligazodhatsz a kínálatban!

Keret A nagy számlázó program teszt

A jól megválasztott programmal nem csak pénzt, de időt és munkaórát is spórolhatsz - ehhez azonban elengedhetetlen, hogy az igényeidhez leginkább illő verziót válaszd! Ha havonta néhány számla kiállítására van szükséged, elegendő lehet egy alapfunkciókkal ellátott alkalmazás. Ilyen például az InnVoice, a Billingo és a Provimax (néhány közismert program - Billing24, InCash, Kulcs Soft - elemzését az oldal sajnos még nem tartalmazza).

A papír alapú számlázás sokak szerint a múlté; lehet, hogy cégednek sincs rá szüksége. Amennyiben így van, az elektronikus számlázás jelentheti számodra a megoldást, melyhez olyan szoftver nyújt segítséget, mint a rEVOL Express. Az e-számla költséghatékony és innovatív, nem véletlenül választják egyre többen!

Az olyan kettő az egyben szoftverekkel, mint a Naturasoft és a Clear Admin számlázó, a könyvelőprogramot is kiválthatod. Ezek az okos kis alkalmazások ugyanis egyben könyvelő szoftverek is, olyan hasznos funkciókkal, mint a korlátlan számú bank- vagy pénztárkezelés és az eredménykimutatás. Sőt, a NAV ÁNYK program integrálásával képesek az ÁFA bevallást közvetlenül az adóhatóságnak elküldeni.

Fontos szempont lehet még a verziófrissítések gyakorisága is, hiszen a jogszabályok folyton változnak, és nem árt, ha számlázód képes lépést tartani ezekkel. Néhány gyártó csak évente/félévente jelentkezik frissítéssel, mások akár havonta, vagy kéthavonta. A túl gyakori update ugyanakkor zavaró is lehet a felhasználóknak.

Találd meg a legjobb számlázó programot, tedd hatékonyabbá és eredményesebbé vállalkozásodat! Az áttekinthető összehasonlításban minden lényeges szempontot megtalálsz, egy teszt kitöltésével pedig egy perc alatt megtudhatod, melyik számlázó illik legjobban elképzeléseidhez.

Weboldal címe: www.szamlazovalaszto.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS TIPPEK

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Hűtőberendezések szerelésével, karbantartásával foglalkozik? Akkor bizonyosan hatékony segítségére lesz egy praktikus, digitális hűtőközeg lefejtő is.

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Ugye ismerős, hogy épp akkor romlik el az elektromos szerszám, amikor nagyon kellene és esélyünk sincs a közelben szerelőt találni? Én is így jártam, de a Makita szervizben egy nap alatt megjavították.