Van egy
hasznos tipped?

A nagy számlázó program teszt

A tökéletes számlázó szoftver kiválasztása legalább olyan fontos egy vállalkozás életében, mint a megfelelő üzlethelyiség és munkatársak megtalálása. Nem mindegy, hogy egyszerű programot keresel, gyorsat vagy simán csak olcsót. A termékek összehasonlításával könnyebben eligazodhatsz a kínálatban!

Keret A nagy számlázó program teszt

A jól megválasztott programmal nem csak pénzt, de időt és munkaórát is spórolhatsz - ehhez azonban elengedhetetlen, hogy az igényeidhez leginkább illő verziót válaszd! Ha havonta néhány számla kiállítására van szükséged, elegendő lehet egy alapfunkciókkal ellátott alkalmazás. Ilyen például az InnVoice, a Billingo és a Provimax (néhány közismert program - Billing24, InCash, Kulcs Soft - elemzését az oldal sajnos még nem tartalmazza).

A papír alapú számlázás sokak szerint a múlté; lehet, hogy cégednek sincs rá szüksége. Amennyiben így van, az elektronikus számlázás jelentheti számodra a megoldást, melyhez olyan szoftver nyújt segítséget, mint a rEVOL Express. Az e-számla költséghatékony és innovatív, nem véletlenül választják egyre többen!

Az olyan kettő az egyben szoftverekkel, mint a Naturasoft és a Clear Admin számlázó, a könyvelőprogramot is kiválthatod. Ezek az okos kis alkalmazások ugyanis egyben könyvelő szoftverek is, olyan hasznos funkciókkal, mint a korlátlan számú bank- vagy pénztárkezelés és az eredménykimutatás. Sőt, a NAV ÁNYK program integrálásával képesek az ÁFA bevallást közvetlenül az adóhatóságnak elküldeni.

Fontos szempont lehet még a verziófrissítések gyakorisága is, hiszen a jogszabályok folyton változnak, és nem árt, ha számlázód képes lépést tartani ezekkel. Néhány gyártó csak évente/félévente jelentkezik frissítéssel, mások akár havonta, vagy kéthavonta. A túl gyakori update ugyanakkor zavaró is lehet a felhasználóknak.

Találd meg a legjobb számlázó programot, tedd hatékonyabbá és eredményesebbé vállalkozásodat! Az áttekinthető összehasonlításban minden lényeges szempontot megtalálsz, egy teszt kitöltésével pedig egy perc alatt megtudhatod, melyik számlázó illik legjobban elképzeléseidhez.

Weboldal címe: www.szamlazovalaszto.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS TIPPEK

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Ugye ismerős, hogy épp akkor romlik el az elektromos szerszám, amikor nagyon kellene és esélyünk sincs a közelben szerelőt találni? Én is így jártam, de a Makita szervizben egy nap alatt megjavították.

Kötelező biztosítás? Az meg mi fán terem?

Kötelező biztosítás? Az meg mi fán terem?

Anyuéktól diplomaosztásra egy szép autót kaptam. A nagy öröm mellett persze egyszerre olyan, eddig ismeretlen dolgokkal is szembesülnöm kellett, mint a magas benzinárak vagy a kötelező biztosítás….